banner-feb22-ua.jpg
14.01.2019 22:01:00

Курс – на регіони. Обухів

Курс – на регіони. Обухів

Милуючись краєвидами зимового пейзажу, під’їжджаємо до Обухова. Найперше, що впадає в око, – тут тьма-тьмуща дітей. Вони гуртом атакують снігові гірки і вже за мить щодуху летять на санчатах, сноубордах, санях-льодяниках, пластмасових дисках і навіть на імпровізованих санчатах – шматках картону.

Щоправда, таких дуже мало. Здебільшого, в обухівських дітей транспорт для зимових розваг фабричний, добротний і почасти недешевий. І хоча рівень достатку в Обухові не надто високий, з усього видно, що батьки надзвичайно піклуються про малечу, купуючи їй усе найкраще.

Обухів знаходиться лише в 35 кілометрах від Києва, де можна придбати усі атрибути дитячих зимових розваг на будь-який смак, однак саме містечко у цьому сенсі теж не пасе задніх. Серед величезної низки магазинів з товарами для дітей тут знайшлося місце і для дитячого спортивного магазину «Фізрук». От уже розкіш для прудких, сильних і сміливих!

Не кожен обласний центр, не кажучи вже про містечко обласного підпорядкування, може похвалитися таким надбанням. Хоча, як відомо, попит формує пропозицію.

А попит на дитячі товари в Обухові чималий. Одразу видно, що левову частку 33-тисячного населення містечка складають молоді сім’ї з дітьми. Про молодих мам з колясками і візочками у місті дбають, створюючи ігрові та відпочивальні зони. Бізнесмени, тримаючи ніс за вітром, облаштовують дитячі магазини. Їх тут реально багато. Усі мають красивий дизайн, а їх господарі – хороший смак. Найбільша кількість зосереджена в історичних частинах містечка: на Піщаній, Школі та Центрі.

Найпопулярніші серед батьків магазинчики з товарами для дітей розташовані на ринку «Ранковий» на Школі та на Піщаній. Кілька симпатичних магазинчиків на шталт «Золотої рибки» – в ТЦ «Магніт».

Користуються попитом магазини дитячого одягу Том Сойєр, Дитяча мода, магазини іграшок Капітошка, Денді, Лунтик тощо. Нещодавно відкрився магазин дитячого одягу Baby bloom.

Та чи не найбільший вибір дитячих товарів у промисловому супермаркеті «Казка», де під одним дахом можна знайти все: від олівця до дитячого комбінезона. Тут вам і канцелярські товари, і різноманітні ігри та іграшки, ляльки, машинки, одяг, взуття. Роздолля – для дітей, комфорт та зручність – для їхніх мам.

Що вразило? Надзвичайно приємна атмосфера у місті. Люди привітні, доброзичливі. Склалося таке враження, що в Обухові живе одна велика дружна родина, де практично всі одне одного знають, люблять і шанують.

Краплинка любові та доброти дісталася й нам. Хто не знав про BABY EXPO – залюбки знайомився, з цікавістю сприймав інформацію, розглядав буклети. Ті, то знає (а їх більшість) – розпливалися у щирій посмішці. Деякі нас впізнавали. І це було чи не найкращою нагородою за наш труд.

Це означає, що ми – на правильному шляху: наші старання – не марні, а зусилля – не даремні. До скорої зустрічі, обухівці, на BABY EXPO 2019! Адже до березня – рукою подати. І ми, як завше, готуємо для вас багато цікавих і приємних миттєвостей.

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23