banner-feb22-ua.jpg
17.01.2019 11:51:00

Курс – на регіони. Софіївська Борщагівка, Вишневе, Боярка

Курс – на регіони. Софіївська Борщагівка, Вишневе, Боярка

У передмісті Києва повертаємо праворуч Кільцевої дороги – і команда BABY EXPO потрапляє до маленької Європи. Це – Софіївська Борщагівка. De iure (юридично) – село в Києво-Святошинському районі, а de facto (насправді) – надзвичайно красиве, ніби з картинки, сучасне маленьке містечко на кшталт найкращих європейських сіл, про які ми, українці, можемо лише мріяти. Узимку воно казкове: з безліччю засніжених ялинок, ялиць і чудернацьки вистрижених туй та неймовірною кількістю гірлянд, які в темну пору огортають вулиці й будинки мільярдами вогників, створюючи ефект чарівності й неповторності.

Тут, у житлових кварталах з надзвичайно цікавими не лише проектами, а й назвами (Затишний, Барселона, Оксамитовий, Сонячний, Європейка, Софія Резидент тощо) мешкає багато молодих сімей, які мають доволі високий рівень достатку. Для них на перших поверхах підприємці облаштували дитячі магазинчики. Їх багато. З товарами на будь який смак і чималий гаманець. Зате які красиві!

Загалом у цьому диво-селі усі дитячі магазинчики мають оригінальний, неповторний дизайн: Дитячий світ, магазини дитячого одягу Ель Карусель, Mini love та Sunshine, магазин дитячого взуття Ліза, дитячий магазин Maminshop, Дитяча Крамниця, Казка, Микитка.

Поки мами визначаються з покупками, малеча відводить душу біля акваріумів, аплікацій, мальованих на стінах чи драпованих на полотні мультяшних героїв. Деякі магазинчики не мають таких заманилівок, але у них просто затишно. Так, що не хочеться звідти виходити. З порожніми руками.

Відвідувати такі магазини і нам одне задоволення. Ми приємно попрацювали: зустріли багато давніх знайомих – учасників і відвідувачів виставки BABY EXPO, познайомилися з новими зацікавленими особами, охочими побувати на BABY EXPO 2019. Відтак команда зібрала понад 20 контактів.

Трохи південніше – і ми вже у Вишневому, яке ще за радянських часів було промзоною столиці й за кількістю мешканців отримало статус міста. Нині тут також багато нових будинків і молодих сімей. А ось дитячих магазинів негусто – все ж дається взнаки близьке (15 км) розташування до столиці. Щоправда, одразу двома магазинами представлена мережа магазинів дитячої іграшки JAMBO, хороший магазин дитячого одягу Shop Vitaliya.

Рухаємося далі й опиняємося в Боярці – містечку районного значення з 35-тисячним населенням. Однак це не межа. Боярка неймовірно розростається, забудовується новими красивими і цікавими кварталами, які милують око. Новобудови активно заселяють молоді сім’ї. На вулицях багато мам із дітьми, відчувається нестача дитячих садочків і дитячих магазинів. Ну, справді, їх тут раз-два і ...три: магазини дитячого одягу Modni Lashky та Зайченя, дитячий магазин Райдуга. На ринку Молодіжний – дитячий магазин іграшок «Абевегедейка».

Активно розбудовуються нові житлові масиви Акварелі-1 та Акварелі-2 і звісно, потребують уваги до своїх юних громадян. І комфорту. Це помітили і ми. Сподіваємося, що так і буде. Адже найбільше наше надбання – діти. І вони повинні мати усе найкраще.

На підтвердження – березнева виставка BABY EXPO 2019, до якої ми активно готуємося. Отож нагадуємо усім, хто має відношення до виробництва і реалізації дитячих товарів: станьмо однодумцями!

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23