banner-feb22-ua.jpg
28.01.2019 20:34:00

Знайомтесь! Учасники Childrens Fashion Fair

Знайомтесь! Учасники Childrens Fashion Fair

До відкриття Baby Expo 2019 залишилося близько двох місяців. За цей час ми плануємо познайомити вас з учасниками виставки.

Серед експонентів секції дитячої моди CHILDREN'S FASHION FAIR наші постійні учасники:

MAYORAL Україна  представляє на українському ринку провідний європейський бренд дитячої моди, лідера ринків Іспанії та Португалії - MAYORAL. До колекції входять одяг, аксесуари та взуття для дітей віком від 0 до 18 років. Головна стратегія бренду - пропозиція найкращого співвідношення моди, ціни та якості.

ТМ "МАЛЕНЬКЕ СОНЕЧКО" — виробник дитячого одягу, а саме: комплектів для новонароджених, конвертів, повсякденного одягу для немовлят, а також білизни для дітей дошкільного віку.

TAIS — вітчизняний виробник одягу для дівчаток. Пропонує широкий асортимент святкового, повсякденного, а також шкільного одягу.

BRILLIANT BABY — виробник одягу для новонароджених, немовлят і дітей до року. Головний принцип компанії — робити те, за що не буде соромно.

ВИШНІВСЬКА ВЗУТТЄВА ФАБРИКА - виробник широкого асортименту дитячого взуття під ТМ Vitaliya: текстильне, шкіряне і суцільнолите взуття з сучасних високоякісних матеріалів.



Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23