banner-feb22-ua.jpg
07.05.2024 11:10:00

4 лайфхаки досягнення успіху для керівника

4 лайфхаки досягнення успіху для керівника

Що спільного між емпатією, аналізом даних, тімбілдінгом і прозорістю? Це ті принципи, котрих має дотримуватися сучасний керівник, якщо бажає досягти успіху.

Емпатія керівника сприяє більшій залученості співробітників у робочий процес. Сьогодні успішний лідер знає, як впливає на бізнес турбота про співробітників. Коли вони задоволені, то з більшою ймовірністю залучені в робочий процес, а такі працівники завжди більш продуктивні.

Прийняття рішень на основі даних дасть кращий результат, ніж інтуїтивні осяяння. Це означає покладатися на аналітику, щоб керувати кожним бізнес-рішенням. Аналіз даних допоможе зрозуміти, де спотикається ваш бізнес, а також розібратися у можливих причинах та запропонувати рішення. Так, часом інтуїція і підприємницька "чуйка" важливі. Але тільки аналітика дає глибоке розуміння того чи іншого питання.

Без спрацьованої команди важко домогтися успіху. Раніше вважалося, що створювати, надихати та мотивувати команду не має сенсу. Успіху досягали поодинці. Сьогодні ж бізнес-лідер знає, що може домогтися більшого, якщо буде командним гравцем. Підбирати свою команду, формувати її та розвивати — тепер одне з головних завдань будь-якого керівника.

Прозорість допоможе підвищити авторитет лідера. Корпоративна прозорість — це зобов’язання інформувати співробітників про те, що відбувається в компанії, як про хороше, так і погане. У минулому лідери бізнесу зберігали цю інформацію при собі, ділячись нею тільки з невеликим колом наближених. Сьогоднішні лідери розуміють, що прозорість щодо цілей і доходів компанії дозволяє співробітникам відчувати себе більш цінними. А щирість, особливо в періоди ускладнень, зміцнить ваші лідерські позиції.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23